Kom helpen op zondag 2 februari

Op zondag 2 februari gaan we aan de slag om onze tuinen voor te bereiden op de lente. Vorig jaar rond deze tijd waren we volop aan het bouwen (we waren in december neergestreken, en waren vooral aan het bouwen).

Dit jaar zetten we vol in op het aanleggen van tuinen. We hebben aardig wat ruimte gereserveerd daarvoor. Daarnaast hebben we een tunnelkas in aanbouw. En we hebben 12 kuub tuinaarde klaarliggen.

Eén van de tuinen wordt samen met de Kinderpret en Cityplot ontwikkeld om kinderen op speels wijze kennis te laten maken met permacultuur.

A.s. zondag kunnen we wel wat hulp gebruiken om in dat alles een flinke stap te maken. Dus heb je zin en energie, kom helpen: op een kartonnen ondergrond gaan we een laag aarde leggen, met daar bovenop paardenmest om het allemaal lekker vruchtbaar te maken. Dat wordt dus een hoop scheppen, kruiwagens rijden en de boel netjes egaliseren.

Liggen je talenten meer bij timmeren en zagen, dan kun je ook helpen bij het maken van de vloer in onze grote dome (zo’n 50m2). Die ligt er al half, maar we kunnen nauwelijks wachten om die af te maken zodat we de dome helemaal in gebruik te nemen, en beschikbaar te stellen voor (onze en jullie) activiteiten, van vergaderingen tot lezingen tot (film- en andere) voorstellingen.

Kom vanaf 11u, we gaan door tot een uur of vijf. Wij zorgen voor koffie, thee, een lekker soepje en biertjes – jullie voor menskracht?

Hopelijk tot zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *